Empresa

La nostra història

Motllures JOSEP SOLER és una petita-mitjana empresa familiar que va començar en el món de les Motllures de MDF i AGLOMERAT a mitjans de 1.989. Ens avalen més de 30 anys d’experiència en el sector, dels quals 19 anys els hem dedicat exclusivament a treballar per una empresa pionera en la fabricació de Motllures de MDF a Espanya, situada a Castellar de Vallès.

El 2008 vam deixar enrere aquesta etapa de fabricació, per dedicar-nos a aconseguir la nostra pròpia cartera de clients i així, elaborar els nostres propis productes.

El nostre lema i la nostra prioritat des de sempre ha estat i és INNOVACIÓ, QUALITAT, SERVEI i RAPIDESA.

Fabriquem una sèrie de models de sòcols convencionals i altres models innovadors de mides i acabats especials a les necessitats dels nostres clients.

L’Objectiu de Motllures JOSEP SOLER és donar als nostres clients qualitat, rapidesa i confiança amb un tracte personalitzat, directe i familiar. A més, disposem del nostre propi servei de lliuraments de materials des de fàbrica fins a les instal·lacions dels nostres clients, garantint així que el producte arribi al seu destí amb la menor brevetat i en perfecte estat.

Fàbrica-Producció

En l’actualitat ens pot localitzar a Castellar de Vallès (Barcelona), on ens vam traslladar a finals de 1995 amb unes instal·lacions modernitzades i ampliades recentment per a una major fabricació dels nostres productes.

Idioma